AMAT

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

AMAT
 
Tipul firmei: SRL
Adresa: B-dul N.Balcescu, nr.204, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0248.206.199
Fax: 0248.218.030
E-mail: office@amat.ro
Web: www.amat.ro
Domeniu de activitate: Comerţ en-gros cu piese de schimb de origine DACIA
Descriere companie:

 

Societatea a fost înfiinÅ£atÄ în anul 1996, având ca obiect de activitate comerÅ£ul en-gros cu piese de schimb de origine DACIA.
În anul 2000 devine Concesionar DACIA, iar din 2005 devine concesionar bi-marca Dacia & RENAULT. AMAT PiteÅti, dealer autorizat de cÄtre producÄtorii SC Automobile Dacia SA si SC RENAULT NISSAN România, cu sediul în B-dul Nicolae BÄlcescu, nr. 204, PiteÅti, acoperÄ întreaga gamÄ de activitaÅ£i specifice: comercializarea gamei complete de vehicule noi DACIA & RENAULT la preÅ£uri de la producÄtor, service în garanÅ£ie post- garanÅ£ie Åi revizii tehnice, atelier tinichigerie - vopsitorie pentru orice tip de autovehicul, inspecÅ£ii tehnice periodice (ITP) pentru orice tip de autovehicul, comercializarea gamei complete de piese de schimb de origine DACIA & RENAULT, preluÄri vehicule de ocazie, vânzari vehicule de ocazie, contracte buy - back, servicii asistenÅ£Ä rutiera, inchirieri auto. 
BeneficiarÄ a unei tehnologii moderne, evoluÅ£ia firmei este rezultatul unor serii de progrese facute de-a lungul timpului, care se traduc prin caracteristici excelente de conduitÄ Åi servicii de excepÅ£ie din domeniul vânzÄrilor auto si servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.
O echipÄ profesionistÄ formatÄ din consilieri de vânzÄri este permanent la dispoziÅ£ia tuturor celor dornici sÄ afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia Åi asigurÄ asistenÅ£Ä de specialitate, atât în perioada premergÄtoare comercializÄrii propriu-zise, cât Åi în perioada ce urmeazÄ intocmirii documentelor necesare în scopul vânzarii. Toate acestea au ca scop unic obÅ£inerea satisfacÅ£iei clientului, un obiectiv uÅor de atins printr-un efort susÅ£inut din partea intregii echipe. Serviciile de post-vânzare se concretizeazÄ în interiorul unui service modernizat Åi echipat cu utilaje ce încorporeazÄ tehnicÄ de ultimÄ orÄ, precum post de diagnosticare computerizatÄ Åi un numar de 19 elevatoare, astfel încât, unul dintre cele mai importante aspecte, perioada de programare în service Åi timpul alocat reparaÅ£iilor a fost redus în mod considerabil, pentru a putea oferi clienÅ£ilor o rezolvare cât mai promptÄ a oricÄrei solicitÄri. De asemenea, prin magazinul propriu al societÄÅ£ii, cei care sunt deja posesorii unui model Dacia, iÅi pot echipa automobilul cu o mare varietate de accesorii de origine DACIA & RENAULT.
AMAT SA pune in slujba dvs întreaga experienÅ£Ä acumulatÄ în decursul anilor de funcÅ£ionare, calitÄÅ£ile profesionale ale unui personal testat Åi calificat de cÄtre producator iar prin complexitatea serviciilor oferite, dorim sa asigurÄm un grad cât mai mare de satisfacere a nevoilor Åi dorinÅ£elor clienÅ£ilor noÅtrii, astfel încât sÄ atingem performanÅ£a prin seriozitate Åi profesionalism.

 

 


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA