NEW DESIGN COMPOSITE

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

NEW DESIGN COMPOSITE
 
Tipul firmei: SRL
Adresa: Bulevardul Petrochimistilor nr. 45, Pitesti
Telefon: 0248/217850; 615090
Fax: 0248/217850; 615090
E-mail: office@newdesigncomposite.ro
Web: www.newdesigncomposite.ro
Domeniu de activitate: Diverse
Descriere companie:
DESCRIEREA COMPANIEI

 

Domeniu de activitate: PRODUCTIE SI COMERCIALIZARE

Societatea NEW DESIGN COMPOSITE, este o societate cu raspundere limitata,infiintata in anul 2002,avind capital integral privat,care isi desfasoara activitatea in loc.Pitesti din judetul Arges.

Este o societate orientata catre client cu conditia obtinerii de profit. Are ca obiect de activitate productia diverselor produse realizate din rasini poliesterice nesaturate armate cu fibra de sticla si materiale compozite,sau spuma poliuretanica rigida(PAFS).

Societatea noastra lupta pentru realizarea de produse inovatoare pe piata, care sa satisfaca nevoile,cerintele si asteptarile clientilor care sunt din ce in ce mai mari.

In acelasi timp stim ca, succesul pe termen lung nu inseamna neaparat numai realizarea unor produse exceptionale ci si un complex de valori de care avem neaparata nevoie pentru a face fata complexitatii, conditiilor externe- cunoscutii sub denumirea de factorii STEEP(sociale, tehnologice, ecologice,politice,) care sunt din ce in ce mai dure.

Succesul de care ne bucuram se datoreaza in special valorilor care au ghidat politica societatii si care inglobeaza spiritul,filozofia si practicile zilnice ale societatii noastre , principii care au stat la baza relatiilor nostre cu clientii,partenerii si angajatii.

Pe piata romaneasca acest sector de activitate este in continua formare si schimbare,desi pe plan international acesta cunoaste o dezvoltare spectaculoasa, produsele adresindu-se celor mai dificile sectoare de activitate.

Produsele din PAFS prezinta unele calitati net superioare materialelor traditionale, care le-au impus mai întai în industria chimica (deosebit de rezistente la coroziune prin alegerea adecvata a rasinii de impregnare) iar ulterior în multe alte domenii (constructii, transporturi, industria electronica, bunuri de larg consum)

In industria auto,materialele compozite polimerice(mase plastice armate)-PAFS- se dovedesc foarte competitive atit sub aspectul pretului cit si a posibilitatilor nelimitate de inlocuire si completare cu succes a materialelor traditionale(metal sau sticla).

In industria constructiilor inlocuieste cu succes solutiile din beton sau metal iar in transporturi evolutia a fost si mai spectaculoasa.

Încã de la început societatea Åi-a propus îmbogãÈirea gamei de produse oferite, iar an de an a

cautat sã aducã modele si produse noi, care sã satisfaca cât mai bine necesitatile si nevoile clientului.

Avem o productie diversificata, de inalta calitate, in lagatura directa cu capacitatea

tehnologica care ne permite sa satisfacem orice exigente ale pietii, avand flexibilitatea procesului productiv ca un atuu in infruntarea numeroasele probleme tehnice care se pot intalni la activitatea de acest gen.

Societatea noastra are un mod de gandire deschis catre idei noi si solutii de imbunatatire a produselor.


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA