RO GROUP INTERNATIONAL

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Tipul firmei: SRL
Adresa: Str. Depozitelor, nr.41-43
Telefon: 212529
Fax: 21.71.57
E-mail: import@rogroup.ro
Web:
Domeniu de activitate: Transporturi si vehicule
Descriere companie:

 

IMPORT SI DISTRIBUTIE DE ACCESORII AUTO

 

Firma RO GROUP INTERNATIONAL, infiintata in anul 1994, are ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto, anvelope si instalatii GPL.

Bazandu-se pe o activitate de import de peste 10 ani, cu un colectiv de specialisti in domeniu, firma RO GROUP INTERNATIONAL ofera o gama variata de produse ale producatorilor consacrati din: ITALIA, GERMANIA, CEHIA, POLONIA, JAPONIA, TAIWAN, ANGLIA, SUA, FRANTA, SPANIA, SERBIA, TURCIA, INDIA.

Reteaua de distributie acopera intreg teritoriul tarii si cuprinde peste 1000 de societati cu capital de stat si privat, printre care: METRO (Romania si Rep. Moldova), REAL, CARREFOUR, SELGROS, CORA, PRAKTIKER, BRICOSTORE, XXL, PENNY MARKET, GIMMA, UNIVERS ALL, INTEREX, PIC, VP MARKET, KAUFLAND Romania, BAUMAX, AUCHAN, Mr. BRICOLAJ, MINIMAX, SPAR Romania, toate retelele de benzinarii din Romania, AUTOMOBILE DACIA.

Colaborarea cu RO GROUP INTERNATIONAL - importator si distributor unic pentru Romania al unor marci consacrate mondial (GUNK, MASTER, FORMULA 1, BONDO, JEES, CHAMPION, VALEO, SÖKE, DEBICA, GOODYEAR, TRAYAL, CAM, LANDI RENZO, AUTOGAS ITALIA / BEDINI, VOLTRAN, OMVL, ABSAAR, etc.) - prin politica comerciala practicata, ofera activitatii partenerilor de afaceri maximum de eficienta si minimum de risc:

• Pret accesibil si negociabil adaptat permanent nivelului de cumparare din Romania.

• Produsele acopera toata gama de preferinte (cca 500 repere), cu mare cerere, satisfacand orice pretentie de calitate, acestea fiind in conformitate cu nivelul de calitate impus de legislatia in vigoare: alarme, inchideri centralizate, becuri si lampi auto, cosmetice auto, aditivi, dezodorizanti, claxoane, aspiratoare si compresoare auto, accesorii pentru intretinere si depanare, huse auto si mochete, accesorii auto de interior si exterior, accesorii electrice diverse, piese auto CHAMPION si VALEO, articole pentru curatenie marca SOKE, instalatii GPL Landi Renzo / Bedini / OMVL / Bedini.

• Comercializare si distributie prin costuri minime.

 

Prin agentii de vanzari specializati in distributia de accesorii auto se asigura toate serviciile de logistica specifice acestei activitati:

· consulting privind gama de produse

· prelucrare computerizata a comenzilor

· livrare prompta conform programului stabilit de comun acord

· servicii de merchandising

· transport asigurat pana la punctele de vanzare

· aranjarea marfii in spatiile destinate

· rezolvarea prompta a tuturor problemelor aparute in desfasurarea activitatii

· produsele sunt livrate insotite de certificatele de calitate si conformitate si garantie,conform legislatiei in vigoare.

· livrarea marfii se face prin mijloace de transport proprii in functie de volumul de marfa.

· marfa defecta, in baza certificatului de garantie ,respectiv a nomenclatorului de produse, este schimbata in termen de 7 zile de la solicitare.

 

Esenta politicii de marketing a RO GROUP INTERNATIONAL consta in mentinerea pozitiei de leader in domeniu. Astfel, consideram ca nomenclatorul de produse oferit acopera toate pietele-tinta specifice din Romania, influentand in mod pozitiv politica de produs a partenerului, prin atingerea acelui grad de adaptabilitate necesar acoperirii oricarei nise de piata.


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA