VADCRIS GROUP TRADING

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

VADCRIS GROUP TRADING
 
Tipul firmei: SRL
Adresa: Str. Craiovei, bl. P4, sc.A, ap.14
Telefon: 22.37.30
Fax: 22.37.13
E-mail: office@vadcris.ro
Web: www.vadcris.ro
Domeniu de activitate: Transporturi si vehicule
Descriere companie:

VADCRIS GROUP TRADING S.R.L. este o societate comerciala axata pe importul si distributia de accesorii, cosmetice si consumabile auto la nivel national .

 

Aria nationala de acoperire precum si relatiile stabile pe care le-am conturat cu clientii nostri actuali ne determina sa va solicitam agreerea societatii noastre ca furnizor pentru gama de produse pe care o comercializam, fiind interesati de inceperea unei colaborari stabile, de lunga durata si cu beneficii de ambele parti cu reteaua de magazine pe care Societatea Dumneavoastra o detine in Romania.

 

In prezent societatea noastra colaboreaza cu un numar de 850 de clienti reprezentand un total de 2700 de puncte de vanzare la nivel national si cu care s-au dezvoltat relatii reciproc avantajoase bazate pe contracte comerciale incheiate in beneficiul ambelor parti si pe calitatea serviciilor oferite de catre noi.

Dintre clientii reprezentativi putem enumera : lanturile de benzinarii SNP Petrom, Rompetrol SA, Lukoil, Petrom V, OMV, retelele de dealeri Dacia si Toyota din toata tara, retelele de hipermarket-uri Trident si Pic, precum si distribuitori zonali sau regionali de profil.

 

Pentru desfasurarea activitatii beneficiem de suportul unei echipe tinere de profesionisti formata din aproximativ 46 de persoane (directori de zona, agenti de vanzari, soferi distribuitori, personal TESA) precum si de o structura logistica proprie care include un parc auto si spatii de depozitare.

 

Oferta societatii VADCRIS GROUP TRADING cuprinde o gama de produse foarte variata, completa si in continua dezvoltare, compusa din marci de renume mondial importate regulat de la parteneri stabili din Germania, Franta, Spania, Anglia, Belgia, Italia, Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, Bulgaria, Turcia, marci cunoscute precum : SEGA, BIOLINE, KRAWEHL, MAX VISION, JT, SUMEX, KAJA, PERALUX, AUTOPRACTIC, AEROBION, RACE SPORT, si consta in accesorii destinate interiorului si exteriorului masinii, becuri auto, produse si accesorii de intretinere si depanare, aditivi si solutii gama premium, cosmetice auto, consumabile auto, produse pentru picnic, etc.

Produsele sunt fabricate conform standardelor internationale, in Comunitatea Europeana, si sunt omologate si certificate international, prezentand stanta E-MARK pentru toata gama de produse importate, timbru RAR pt. produse electrice si stergatoare auto, certificate de calitate, conformitate si garantie pt. produsele chimice.

 

Preturile oferite sunt adaptate la nivelul pietei din Romania si negociabile in functie de cantitatile solicitate.

 

Societatea asigura :

* Livrare prompta cu propriile mijloace de transport ;

* Preluarea comenzilor de catre reprezentantii firmei de la fiecare punct de vanzare saptamanal, sau conform contractelor incheiate, indiferent de zona sau judet ;

* Livrarea produselor este insotita de certificate de garantie si de calitate conform legislatiei in vigoare ;

* Se asigura schimbarea produselor cu defecte de fabricatie sau vicii ascunse in maxim 7 zile de la solicitare ;

* Se efectueaza retur la produsele care au inregistrat o vanzare lenta pe o anumita perioada de timp.

 

Considerand ca cele relatate mai sus sunt interesante, asteptam propunerile dumneavoastra pentru o posibila colaborare.


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA