CONDOR BROKER DE ASIGURARE SRL

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

CONDOR BROKER DE ASIGURARE SRL
 
Intr-o lume a riscurilor te asiguri! Intr-o lume a stresului si a lipsei de timp ai nevoie de un profesionist care sa te consilieze privind plasarea riscurilor. Ai nevoie de Brokerul de asigurari.

Condor Broker de Asigurare S.R.L


Suntem o societate cu sediul n Pitesti, care presteaza servicii de brokeraj in asigurari. Societatea este infiintata in anul 2004, iar personalul societatii are o experienta de peste 15 ani in domeniu asigurarilor. Avem incheiata o polita de asigurare de raspundere profesionala cu limita de raspundere de 1.712.000 EUR la o companie de top.

In zilele noastre, riscul este pe prima pagina a tuturor ziarelor. In calitatea sa de unul dintre cei mai mari brokeri judeteni, in consultanta strategica de risc si brokeraj in asigurari, Condor Broker si dedica activitatea gasirii oportunitatilor in riscuri. Angajamentul nostru fata de clienti este de a transforma riscul din incertitudine n avantaj competitiv, de a construi o diagnosticare riguroasa, o abordare a costului total al riscului care ajuta companiile sa integreze riscul ca si element fundamental in strategia acestora.

O atentie deosebita se acorda controlului si gestionarii riscurilor, etapa in care activitatea nostra include elaborarea atat a unor recomandari, vizand perfectionarea mijloacelor de protectie impotriva riscurilor, cat si a unui program de gestionare si control al acestora, optim din punct de vedere al acoperirii si costurilor finale.


DE CE facem asigurari / consultanta in asigurari ?

Pentru ca vrem:

- Sa crestem valoarea firmei dumneavoastra prin reducerea sau eliminarea riscurilor la care este expusa compania si profiturile acesteia in activitatea cotidiana.

- Sa ajutam oamenii, sa ajutam societatile comerciale.

- Sa preluam grijile partenerilor.


CUM FACEM ?

Condor Broker este un consultant independent, specializat în desfasurarea activitatilor de negociere, incheiere contracte de asigurare, in servicii personalizate de asigurare, in derularea contractelor deja incheiate, regularizarea daunelor in beneficiul clientilor sai.

Clientii sunt firme sau persoane fizice ale caror interese Condor le reprezinta in relatia cu societatile de asigurari, atat in procurarea politelor de asigurare necesare, cat si in procesul de lichidare a daunelor.

Pentru a-si indeplini cu succes rolul asumat, angajatii Condor sunt profesionisti in domeniul asigurarilor pentru toate categoriile de riscuri si sunt familiarizati cu normele si legislatia in vigoare. Ei cunosc bine piata de asigurari si produsele oferite, din punct de vedere al conditiilor de asigurare si al calitatii serviciilor, precum si gradul de securitate financiara a diferitilor asiguratori. Totodata, ei mentin relatii stranse cu asiguratorii pentru a satisface, cat mai rapid si eficace, cerintele clientilor.


CE FACEM ?

- Consultanta in asigurari

- Intermedieri contracte de asigurare

- Aducem polita la tine acasa


Serviciile Condor broker


Principalele servicii oferite de Condor, in cadrul procesului de management al riscului, sunt urmatoarele:

 

· Identificarea riscurilor, analizarea si evaluarea lor;

· Evaluarea unui eventual program de asigurare deja existent;

· Elaborarea de recomandari in scopul reducerii expunerilor la risc;

· Conceperea unui program de asigurari adecvat;

· Negocierea politelor de asigurare si incheierea contractelor;

· Asistarea in intocmirea dosarelor de dauna si in obtinerea despagubirilor;

· Gestionarea politelor si adaptarea contractelor de asigurare la dinamica afacerii dumneavoastra;

· Asistenta pentru pregatirea profesionala a personalului din firma dumneavoastra responsabil cu asigurarile.

· Furnizarea, la cerere, de informatii privind piata de asigurari si evolutia ei.

· In functie de specific si de expunerea la risc, serviciile oferite pot varia, urmarindu-se o cat mai buna adaptare a solutiilor noastre la particularitatile activitatii dumneavoastra.


Beneficiile dumneavoastra

Principalul beneficiu, tangibil, il reprezinta reducerea cheltuielilor suplimentare (care ar trebui facute sau ar putea sa apara), prin:

· Identificarea celui mai bun raport calitate-pret la procurarea politelor de asigurare necesare;

·Primele de asigurare platite sunt mai mici prin adoptarea masurilor de reducere si/sau protectie impotriva riscului;

· Politele de asigurare incheiate acopera toate riscurile la care este expusa societatea, iar producerea unui eveniment nu mai poate determina aparitia unor daune neasigurate;

· Nu mai trebuie angajat si pregatit profesional personal suplimentar care sa se ocupe atat de managementul riscului in cadrul firmei, cat si de gestionarea politelor, de relatia cu asiguratorii, de gasirea celor mai bune oferte etc.;

· In cazul producerii unui eveniment asigurat, dosarul de dauna va fi intocmit la timp si/sau conform cerintelor asiguratorului si de aceea procesul de recuperare a despagubirilor se va derula corespunzator.

De asemenea:

· Veti beneficia de serviciile unui profesionist in domeniu, care va identifica necesitatile reale in materie de asigurari.

· Imbunatatirea imaginii firmei in ochii partenerilor, ai actionarilor si ai investitorilor;

· Dezvoltarea afacerii fara grija neprevazutului.


Categorii de riscuri

Resursele profesionale locale ale societatii noastre ne permit sa abordam si sa plasam urmatoarele categorii de expuneri la risc:

· Daune directe produse bunurilor din diverse cauze: incendiu, trasnet, explozie, cutremur, inundatie, fenomene atmosferice, apa de conducta,  furt prin efractie, vandalism, etc;

· Pierderi financiare indirecte din intreruperea activitatii (intrerupere cauzata de producerea riscurilor asigurate);

·Avarii accidentale la echipamente si utilaje, precum si pierderi financiare indirecte, aferente intreruperii activitatii din astfel de cauze;

· Avarii la lucrarile de constructie, montaj, instalare si punere in functiune;

· Pierderi sau daune la marfurile transportate;

· Avarii si furturi auto.

· Accidente soldate cu deces sau invaliditate;

· Imbolnaviri, fracturi, interventii chirurgicale;

· Asigurari de viata;

· Cheltuieli medicale in timpul deplasarilor in strainatate.

· Raspunderea civila generala fata de terti;

· Raspunderea angajatorului fata de angajatii proprii;

· Raspunderea civila profesionala (avocati, contabili, lichidatori, arhitecti, medici, executori judecatoresti, auditori, etc.);

· Raspunderea manageriala;

· Raspunderea civila auto (obligatorie si excedent);

· Raspunderea chiriasului fata de proprietar;

· Asigurari de garantii (Garantia de participare la licitatie, Garantia de buna executie, Garantia de buna executie aferenta perioadei de notificare a defectelor _ Mentenanta, retur avans).

 

Noi va putem ajuta in toate aceste privinte…

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA