BUILDING ASTROM

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

BUILDING ASTROM
 
Tipul firmei: SRL
Adresa: B-dul Petrochimistilor bl. B4 sc. D ap. 4
Telefon: 248.210.358
Fax: 248.210.358
E-mail: office@buildingastrom.ro
Web: www.buildingastrom.ro
Domeniu de activitate: Constructii
Descriere companie:

“Un partener care învinge timpul!” este viziunea firmei de construcÅ£ii BUILDING ASTROM, societate care prin intermediul portofoliului de lucrãri Åi-a demonstrat maturitatea, fapt dovedit Åi de experienÅ£a în domeniul construÅ£iilor civile Åi industriale.

Societatea este o companie românÄ cu capital integral privat, construitÄ în 1998. Profesionalismul echipei de specialiÅti ai firmei, varietatea gamei de servicii, promptitudinea termenelor de execuÅ£ie, cumulate cu o politicã de preÅ£uri avantajoase Åi experienÅ£a de peste un deceniu au propulsat compania noastrÄ într-o poziÅ£ie de top pe piaÅ£a de profil din România, fapt demonstrat prin intermediul portofoliului de lucrÄri deÅ£inut. 

Ca antreprenor general, BUILDING ASTROM a executat Åi are în curs de execuÅ£ie lucrãri de construcÅ£ii - montaj deosebit de complexe, pornind de la executarea infrastructurilor, suprastructurilor, pânã la finalizarea obiectivelor Åi darea în exploatare la cheie a acestora .

Building Astrom este un partener pe termen lung pentru toÅ£i clienÅ£ii sÄi, oferind o gamÄ completÄ de servicii la standarde înalte în domeniul construcÅ£iilor, importanÅ£Ä maximÄ acordându-se necesitÄÅ£ilor clientului. 

“Un partener care învinge timpul!”
Compania Building Astrom vine cu o vastÄ experienÈÄ,cu oameni pregÄtiÈi la un  nivel superior de profesionalism pentru a vÄ oferi siguranÈÄ, serozitate în relaÈia cu beneficiarul Èi garanÈia celei mai bune colaborÄri cu o companie de construcÈii.

Noi suntem o companie pregÄtitÄ sÄ vÄ ofere servicii de cea mai înaltÄ calitate în: proiectarea Åi execuÅ£ia lucrÄrilor de construcÅ£ii civile Åi industriale, amenajÄri interioare Åi exterioare, instalaÅ£ii electrice, sanitare, termice, gaze, de climatizare Åi ventilaÅ£ie, confecÅ£ii Åi montaj aluminiu Åi metal.

Suntem calificati pentru o gama larga de activitati specifice domeniului constructii, in calitate de antreprenor general:
- constructii industriale “la cheie” - constructii industriale de tip hala, cladiri social-administrative, depozite frigorifice, showroom-uri, centre comerciale
- constructii civile “la cheie” - blocuri de locuinte, sedii administrative, hypermarket-uri etc.
- amenajari exterioare
- amenajari interioare
- drumuri si poduri - cai rutiere diverse, platforme
- lucrari de retele edilitare - alimentari cu apa, gaze, canalizare
- lucrari de izolatii - termoizolatii, hidroizolatii, fonoizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie

Compania BUILDING ASTROM este cea care vine în întâmpinare cu dorinÅ£a de a alege împreunÄ paÅii pentru începutul senin al afacerilor dumneavoastrÄ.

 


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA