Evenimente / Simpozioane

Comunicare Preventie Profesionalism âeveniment organizat in colaborare cu ITM Arges iunie 2015

Comunicare Preventie Profesionalism –eveniment organizat in colaborare cu ITM Arges iunie 2015

In cadrul evenimentului firmele membre AOA AG au avut ocazia sa comunice in mod direct cu domnul Prefect Mihai Oprescu si domnul Cristian Soare Inspector Sef ITM Arges

  mai mult ››
Bursa locurilor de munca iunie 2015

Bursa locurilor de munca iunie 2015
In cadrul proiectului,,Cresterea calitatii resurselor umane din zonele rurale si facilitarea accesului la ocupare in domenii non agricole’’ A.O.A Arges a organizat o bursa a locurilor de munca destinata persoanelor somerilor si firmelor.

  mai mult ››
Targ de job-uri martie 2015

Targ de job-uri martie 2015

-Organizat de Universitatea din Pitesti în parteneriat cu A.O.A Arges si Camera de Comert si Industrie Arges

  mai mult ››
Adunarea Generala AOA Arges 2015
In data de 28 ianuarie 2015 ora 17:00, in Sala de conferinte a Hotelului Ramada Pitesti a avut loc  Adunarea Generala  a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges. In cadrul acesteia s-a avut in vedere alegerea noului Consiliu Director.
  mai mult ››
 In data de 18 februarie Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Camera de Comert si Industrie Arges au realizat evenimentul intitulat '' Securitatea juridica a afacerii''. Subiectele discutate au fost: 
- Coordonatele noilor reglementari in materia preinsolventei si insolventei
- Noile Coduri, civil si de procedura civila-solutii legislative in sprijinul mediului de afaceri
- Masuri de preventie a fraudelor cu CEC-uri
- Digitizarea sistemului de justitie.Serviciile electronice ale ONRC
- Opinia mediului de afaceri in mecanismul decizional al autoritatii publice - platforme de dialog cu participarea Ministerului Justitiei.
Participanti:
Liviu Stancu - Secretar de Stat, Ministerul Justitiei 
Silvia Calin-Mihalcea Director general, Oficiul National al Registrului Comertului 
Marcela Comsa - Judecator, Ministerul Justitiei
Ruxandra Avram- Banca Nationala a Romaniei 
Cornel Popa - Avocat Tuca Zbarcea si Asociatii 
  mai mult ››
Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges in parteneriat cu Universitatea din Pitesti a organizat in data de 14.06.2016 o intalnire cu cei mai  importanti actori sociali din domeniul educatie din Judetul Arges.    mai mult ››

In data de 13 februarie Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Camera de Comert si Industrie Arges au realizat evenimentul ''Subiecte de discutie cu mediul de afaceri argesean. Participanti : Andrei Gerea - Ministrul Energiei, IMM-uri si Mediul de afaceri argesean''. Subiectele principale au fost: 
- Programe nationale
- Programe locuri de munca subventionate
- Strategie IMM 
- Proiect de lege ''Business Angels''
Proiect de lege ''Incubatoare de afaceri''
Proiect de lege '' Mediator de credite pentru IMM-uri''
- Proiectul de lege privind finantarile participative
- Programul romano-elvetian pentru IMM-uri
Participanti:
Andrei Gerea - Ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri
Anca Ionescu - secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Mediul de Afaceri.
  mai mult ››

Cupa Business la tenis de camp – editia a XVII-a

Simplu - Pitesti 29 mai – 1 iunie 2014

Dublu - Pitesti 5 – 8 iunie 2014

Cupa FAMILIA la tenis de camp – editia a VI-a 

Pitesti 5 – 8 iunie 2014

  mai mult ››
Premierul Victor Ponta in dialog cu oamenii de afaceri din Arges Ca urmare a unei discuții purtate în luna decembrie între domnii Victor Ponta și Virgil Dumitru cu ocazia unei vizite la Mioveni, Primul Ministru a răspuns propunerii Președintelui AOA Argeș de a veni la o discuție directă cu reprezentanții mediului de afaceri argeșean.
Întâlnirea a avut loc joi, 20 martie, la Centrul de afaceri din cadrul Universității Constantin Brâncoveanu din Pitești.
  mai mult ››
Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges In data de 6 martie 2014 ora 17:00, în Sala de conferințe a Hotelului Ramada Pitesti. A avut loc  Adunarea Generală Ordinară a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş în conformitate cu art. 33, 35 şi 38 din Statutul Asociaţiei.   mai mult ››
Business la Feminin
Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș și al Asociației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin – Filiala Argeș au organizat evenimentul BUSINESS LA FEMININ. Acesta a avut loc Joi, 6 Martieora 19:00, în cadrul Hotelului Ramada Pitesti  - Salonul Diamond.
  mai mult ››
Gala AOA Arges 2013 29 noiembrie, Ballroom Hotel Ramada Pitesti

Gala AOA Arges 2013

29 noiembrie, Ballroom Hotel Ramada Pitesti


Gala AOA Argeş 2013, un succes! 300 de persoane dintre cele mai potente ale judeţului nostru au participat la evenimentul pe care Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş îl desfăşoară anual. S-a lăsat cu premii şi plachete înmânate colaboratorilor AOA Arges.

  mai mult ››
Evenimentul Fondurile Europene Sansa Romaniei - Sept. 2013 Evenimentul Fondurile Europene Sansa României - Sept. 2013
Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, U.G.I.R Argeş şi A.D.A.F Argeş a organizat Seminarul “Fondurile Europene – Şansa României” dedicat accesarii de finantari nerambursabile de catre IMM-urimarti 17.09.2013
  mai mult ››
Eveniment:  Regionalizarea institutiilor deconcentrate

12 SEPTEMBRIE – A avut loc întâlnirea conducerii inspectoratelor teritoriale de muncă din judeţele care fac parte din Regiunea Sud-Muntenia. 

  mai mult ››

4 IULIE – A avut loc vizita în judeţul Argeş a Excelenţei Sale, Doamna Maria Eliana CUEVAS BERNALES, Ambasadorul Republicii Chile la Bucureşti. 

  mai mult ››

27 IUNIE – La Hotel Ramada Piteşti a avut loc seminarul OPORTUNITĂŢI DE FINANŢARE PENTRU FEMEIA ANTREPRENOR organizat de ASOCIAŢIA OAMENILOR DE AFACERI ARGEŞ, eveniment la care au participat Doamna Ministru Maria Grapini  şi Domnul Liviu Muşat  - Director ADR Sud Muntenia.   

  mai mult ››
Evenimentul Siguranta reusitei in afaceri

29 MAI – La Hotel Ramada Piteşti a avut loc dezbaterea „Siguranţa reuşitei în afaceri”, eveniment organizat de la iniţiativa preşedintelui AOA Argeş – Virgil Dumitru şi directorului BRD Grup Piteşti – George Caval.

  mai mult ››

25 APRILIE -  Are loc Conferinţa de închidere a proiectului POSDRU/101/5.1/G/78175 „Acţiuni pentru ocupare - o şansă în plus pe piaţa muncii – ACASĂ”, ocazie cu care au fost prezentate rezultatele deosebite în implementare proiectului. 

  mai mult ››
Vizita la Centrul Tehnic Titu - Renault Technologie Roumanie.

22 APRILIE – O delegaţie a Asociaţiei Oamenilor de Afaceri vizitează Centrul Tehnic Titu – Renault Technologie Roumanie. 

  mai mult ››
17 APRILIE - Vizita in judeţul Argeş a Excelenţei Sale, Doamnei Andrea GUSTOVIĆ - ERCEGOVAC, Ambasadorul Republicii Croaţia la Bucureşti.    mai mult ››
 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA