Evenimente / Simpozioane

Cupa Business la tenis 2015

Cupa Business la tenis 2015

Eveniment sportiv dedicat membrilor AOA Arges

  mai mult ››
Eveniment proiect ETM - Managerul de Transfer de Tehnologie European.

In cadrul acestui proiect a fost dezvoltat un curs de pregatire online, ce isi doreste sa ofere cunostintele necesare, abilitatile si competentele profesionistilor care sunt angajajati in transferul de tehnologie.

Managerul de Transfer de Tehnologie ajuta partile interesate (universitati si centre de cercetare, pe de o parte, si firmele pe cealalta parte) sa transforme un rezultat de cercetare sau prototip intr-un produs comercial.

  mai mult ››
Comunicare Preventie Profesionalism ├óÇôeveniment organizat in colaborare cu ITM Arges iunie 2015

Comunicare Preventie Profesionalism ÔÇôeveniment organizat in colaborare cu ITM Arges iunie 2015

In cadrul evenimentului firmele membre AOA AG au avut ocazia sa comunice in mod direct cu domnul Prefect Mihai Oprescu si domnul Cristian Soare Inspector Sef ITM Arges

  mai mult ››
Bursa locurilor de munca iunie 2015

Bursa locurilor de munca iunie 2015
In cadrul proiectului,,Cresterea calitatii resurselor umane din zonele rurale si facilitarea accesului la ocupare in domenii non agricoleÔÇÖÔÇÖ A.O.A Arges a organizat o bursa a locurilor de munca destinata persoanelor somerilor si firmelor.

  mai mult ››
Targ de job-uri martie 2015

Targ de job-uri martie 2015

-Organizat de Universitatea din Pitesti în parteneriat cu A.O.A Arges si Camera de Comert si Industrie Arges

  mai mult ››
Adunarea Generala AOA Arges 2015
In data de 28 ianuarie 2015 ora 17:00, in Sala de conferinte a Hotelului Ramada Pitesti a avut loc  Adunarea Generala  a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges. In cadrul acesteia s-a avut in vedere alegerea noului Consiliu Director.
  mai mult ››
 In data de 18 februarie Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Camera de Comert si Industrie Arges au realizat evenimentul intitulat '' Securitatea juridica a afacerii''. Subiectele discutate au fost: 
- Coordonatele noilor reglementari in materia preinsolventei si insolventei
- Noile Coduri, civil si de procedura civila-solutii legislative in sprijinul mediului de afaceri
- Masuri de preventie a fraudelor cu CEC-uri
- Digitizarea sistemului de justitie.Serviciile electronice ale ONRC
- Opinia mediului de afaceri in mecanismul decizional al autoritatii publice - platforme de dialog cu participarea Ministerului Justitiei.
Participanti:
Liviu Stancu - Secretar de Stat, Ministerul Justitiei 
Silvia Calin-Mihalcea Director general, Oficiul National al Registrului Comertului 
Marcela Comsa - Judecator, Ministerul Justitiei
Ruxandra Avram- Banca Nationala a Romaniei 
Cornel Popa - Avocat Tuca Zbarcea si Asociatii 
  mai mult ››
Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges┬áin parteneriat cu┬áUniversitatea din Pitesti┬áa organizat in data de 14.06.2016 o intalnire cu cei┬ámai┬á┬áimportanti actori sociali din domeniul educatie din Judetul Arges.┬á   mai mult ››

In data de 13 februarie Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Camera de Comert si Industrie Arges au realizat evenimentul ''Subiecte de discutie cu mediul de afaceri argesean. Participanti : Andrei Gerea - Ministrul Energiei, IMM-uri si Mediul de afaceri argesean''. Subiectele principale au fost: 
- Programe nationale
- Programe locuri de munca subventionate
- Strategie IMM 
- Proiect de lege ''Business Angels''
- Proiect de lege ''Incubatoare de afaceri''
- Proiect de lege '' Mediator de credite pentru IMM-uri''
- Proiectul de lege privind finantarile participative
- Programul romano-elvetian pentru IMM-uri
Participanti:
Andrei Gerea - Ministrul Energiei, IMM-urilor si Mediului de Afaceri
Anca Ionescu - secretar de stat in cadrul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Mediul de Afaceri.
- 
  mai mult ››

Cupa Business la tenis de camp┬áÔÇô editia a XVII-a

Simplu - Pitesti 29 mai ÔÇô 1 iunie 2014

Dublu - Pitesti 5 ÔÇô 8 iunie 2014

Cupa FAMILIA la tenis de camp┬áÔÇô editia a VI-a┬á

Pitesti 5 ÔÇô 8 iunie 2014

  mai mult ››
Premierul Victor Ponta in dialog cu oamenii de afaceri din Arges Ca urmare a unei discu╚Ťii purtate ├«n luna decembrie ├«ntre domnii Victor Ponta ╚Öi Virgil Dumitru cu ocazia unei vizite la Mioveni, Primul Ministru a r─âspuns propunerii Pre╚Öedintelui AOA Arge╚Ö de a veni la o discu╚Ťie direct─â cu reprezentan╚Ťii mediului de afaceri arge╚Öean.
├Änt├ólnirea a avut loc joi, 20 martie, la Centrul de afaceri din cadrul Universit─â╚Ťii Constantin Br├óncoveanu din Pite╚Öti.
  mai mult ››
Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges In data de 6┬ámartie 2014 ora 17:00,┬á├«n Sala de conferin╚Ťe a Hotelului Ramada Pitesti.┬áA avut loc┬á Adunarea General─â Ordinar─â a Asocia┼úiei Oamenilor de Afaceri Arge┼č ├«n conformitate cu art. 33, 35 ┼či 38 din Statutul Asocia┼úiei.   mai mult ››
Business la Feminin
Asocia╚Ťiei Oamenilor de Afaceri Arge╚Ö ╚Öi al Asocia╚Ťiei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin┬áÔÇô Filiala Arge╚Ö au organizat evenimentul┬áBUSINESS LA FEMININ.┬áAcesta a┬áavut loc Joi,┬á6 Martie,┬áora 19:00, ├«n cadrul┬áHotelului Ramada Pitesti┬á┬á- Salonul Diamond.
  mai mult ››
Gala AOA Arges 2013 29 noiembrie, Ballroom Hotel Ramada Pitesti

Gala AOA Arges 2013

29 noiembrie, Ballroom Hotel Ramada Pitesti


Gala AOA Arge┼č 2013, un succes! 300 de persoane dintre cele mai potente ale jude┼úului nostru au participat la evenimentul pe care Asocia┼úia Oamenilor de Afaceri Arge┼č ├«l desf─â┼čoar─â anual. S-a l─âsat cu premii ┼či plachete ├«nm├ónate colaboratorilor AOA Arges.

  mai mult ››
Evenimentul Fondurile Europene Sansa Romaniei - Sept. 2013 Evenimentul Fondurile Europene Sansa României - Sept. 2013
Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges,┬áU.G.I.R Arge┼č┬á┼či A.D.A.F Arge┼č┬áa organizat┬áSeminarul ÔÇťFondurile Europene ÔÇô ┼×ansa Rom├ónieiÔÇŁ dedicat accesarii de finantari nerambursabile de catre IMM-uri,┬ámarti 17.09.2013
  mai mult ››
Eveniment:  Regionalizarea institutiilor deconcentrate

12 SEPTEMBRIE ÔÇô A avut loc ├«nt├ólnirea conducerii inspectoratelor teritoriale de munc─â din jude┼úele care fac parte din Regiunea Sud-Muntenia.┬á

  mai mult ››

4 IULIE ÔÇô A avut loc vizita ├«n jude┼úul Arge┼č a Excelen┼úei Sale, Doamna Maria Eliana CUEVAS BERNALES, Ambasadorul Republicii Chile la Bucure┼čti.┬á

  mai mult ››

27 IUNIE ÔÇô La Hotel Ramada Pite┼čti a avut loc seminarul OPORTUNIT─é┼óI DE FINAN┼óARE PENTRU FEMEIA ANTREPRENOR organizat de ASOCIA┼óIA OAMENILOR DE AFACERI ARGE┼×, eveniment la care au participat Doamna Ministru Maria Grapini ┬á┼či Domnul Liviu Mu┼čat┬á - Director ADR Sud Muntenia.┬á ┬á

  mai mult ››
Evenimentul Siguranta reusitei in afaceri

29 MAI ÔÇô La Hotel Ramada Pite┼čti a avut loc dezbaterea ÔÇ×Siguran┼úa reu┼čitei ├«n afaceriÔÇŁ, eveniment organizat de la ini┼úiativa pre┼čedintelui AOA Arge┼č ÔÇô Virgil Dumitru ┼či directorului BRD Grup Pite┼čti ÔÇô George Caval.

  mai mult ››

25 APRILIE -┬á Are loc Conferin┼úa de ├«nchidere a proiectului POSDRU/101/5.1/G/78175 ÔÇ×Ac┼úiuni pentru ocupare - o ┼čans─â ├«n plus pe pia┼úa muncii ÔÇô ACAS─éÔÇŁ, ocazie cu care au fost prezentate rezultatele deosebite ├«n implementare proiectului.┬á

  mai mult ››
 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA