Evenimente / Simpozioane

Consecventi dorintei de a crea noi oportunitati pentru mediul de afaceri din Arges, in scopul incurajarii schimburilor economice, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges organizeaza marti 24.09.2019, in colaborare cu Asociatia de Prietenie Romano-Rusa si Ambasada Federatiei Ruse in Romania, „Intalnire pe teme economice, cu mediul de afaceri argesean”.

  mai mult ››

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, in calitatea sa de partener in proiectul ERASMUS+ “VEPA”, a fost gazda celei de-a doua intalniri de lucru a membrilor consortiului, constituit pentru a ajuta la crearea la nivelul Uniunii Europene a unui cadru unitar de lucru in domeniul invatamantului vocational.

  mai mult ››

Joi 30 mai a avut loc un interesant eveniment organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, la care reprezentantii judeteni ai ITM si AJOFM, au detaliat cateva teme de actualitate. Alaturi de aspectele legale, de-a lungul discutiilor au fost evidentiate si facilitatile fiscale acordate de Stat pentru:

- ucenicia la locul de munca

- efectuarea stagiului pentru absolventii de invatamant superior

- internship-ul.

  mai mult ››
Intalnire de lucru AOA Arges - Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat Astazi, 16 mai, Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges (AOA Arges) a organizat o intalnire de lucru intre reprezentantii mediului de afaceri din Arges si domnul Stefan – Radu Oprea, Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Domnul Oprea a fost insotit de catre Seful de Cabinet, de domnul Senator Serban Valeca, precum si de Prefectul judetului Arges, domnul Emilian Dragnea.   mai mult ››

Se convoaca Adunarea Generala Ordinara a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges in conformitate cu art. 31 din Statutul Asociatiei.
Lucrarile vor avea loc in data de 15 aprilie 2019, ora 17:00, la Hotel Ramada Pitesti.

 

  mai mult ››

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges impreuna cu ITM Arges a organizat la casa Dimitrie Dima un Simpozion pe teme legislative  in cadrul caruia s-a dezbatut noile prevederi din legislatia muncii si norme de securitate si sanatate in munca .

 

  mai mult ››
In zilele de 21.11.2017 si 23.11.2017  Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges  a organizat in colaborare cu Universitatea „Constantin Brancoveanu” un atelier de lucru adresat tinerilor ce aspira sa devina antreprenori. 

  mai mult ››
Vineri, 10 noiembrie, Consiliul Director al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges a avut o intalnire de lucru cu senatorii si deputatii de Arges, conducerea Prefecturii Arges, a Consiliului Judetean Arges si a Primariei Municipiului Pitesti.

  mai mult ››
  mai mult ››
  mai mult ››

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges a organizat in data de 27.07.2016 o intalnire de lucru a reprezentantilor firmelor din domeniul constructiilor si din domeniile conexe acestora.
  mai mult ››
  mai mult ››
Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges in parteneriat cu Universitatea din Pitesti a organizat in data de 14.06.2016 o intalnire cu cei mai  importanti actori sociali din domeniul educatie din Judetul A
rges. 
  mai mult ››
Fondurile europene-Sansa Romaniei - 19.04.2016 In data de 19.04.2016 Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges in colaborare cu Ministerul Fondurilor Europne, ADR Sud Muntenia si compania Project Matrite au organizat evenimentul intitulat Fondurile europene-Sansa Romaniei. 
In cadrul evenimentului s-au prezentat diverse oportunitati de finantare destinate mediului de afaceri. Au fost prezentate informatii despre Programul Operational Regional, Programul National de Dezvoltare Rurala, Programul Operational Capital Uman 2014-2020.
De asemenea o institutie bancara a prezentat oferte si produse bancare necesare proiectelor cu finantare europeana.
  mai mult ››

INVITATIE

Vizita  “ Centrul Tehnic Titu - Renault Technologie Roumanie - 14.04.2016   mai mult ››

Conferinta isi propune sa creeze un spatiu de diseminare a rezultatelor cercetarii in domeniile contabilitate si finante, dar si in domenii interdisciplinare, de mare interes atat pentru mediul academic, cat si pentru practicieni, o platforma de dezbatere a problemelor si provocarilor acestor domenii. Conferinta reprezinta o oportunitate semnificativa de cunoastere si dezvoltare in acest domeniu, pe baza cercetarilor si exemplelor de buna practica. Manifestarea se va bucura de prezenta reprezentantilor organizatiilor profesionale, institutiilor publice, dar si a cercetatorilor, practicienilor din domeniu, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor, care vor putea descoperi raspunsuri la problemele specifice acestor domenii de mare importanta. Autorii lucrarilor de cercetare stiintifica vor beneficia de publicarea articolelor lor in Revista Strategii manageriale, revista indexata EconPapers IRePEcO, DOAJ, IDEAS, Editura Independenta Economica, ISSN 2392-8123, ISSN-L 1844-668X (www.strategiimanageriale.ro). Se vor selecta articole in vederea publicarii in Revista Audit financiar indexata RePEc, EBSCO, ProQuest, Cabell’s, Ulrich’s, ISSN 1583-5812, ISSN-L 1844-8801 (www.revista.cafr.ro). Pentru a facilita prezenta tuturor celor interesati, NU SE VA PERCEPE TAXA DE PARTICIPARE SI DE PUBLICARE. Conducerea Facultatii de Finante–Contabilitate doreste tuturor participantilor mult succes! Asteptam cu mare interes sa participati la lucrarile conferintei si sa vizitati orasul Pitesti!

  mai mult ››
GALA AOA ARGES 2015

Peste 250 de persoane participante, membrii si autoritati locale.

În cadrul Galei A.O.A Arges au fost premiati 10 tineri antreprenori la nivel national si local.

  mai mult ››
Eveniment Proiect Synergy - 02 Septembrie 2015

Proiectul SYNERGY reprezinta o initiativa B2B implementat din dorinta detinatorilor de afaceri sa se conecteze cu alti detinatori de afaceri/antreprenori din Irlanda, Germania, Romania, Grecia, Cipru pentru a dezvolta relatii pe termen lung.

  mai mult ››
Conferinta de inchidere a proiectului ,, Cresterea calitatii resurselor umane din zonele rurale si facilitarea accesului la ocupare in domenii non agricole

Conferinta de inchidere a proiectului ,, Cresterea calitatii resurselor umane din zonele rurale si facilitarea accesului la ocupare in domenii non agricole

  mai mult ››
Conferinta de inchidere a proiectului POSDRU ,,Stagiile de practica o premisa a reusitei profesionale

Conferinta de inchidere a proiectului ,,Stagiile de practica o premisa a reusitei profesionale’’ dedicat dezvoltarii relatiilor dintre firmele membere AOA AG si Universitatea din Pitesti

  mai mult ››
 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA