SALONUL COLECTIILOR DE MODA

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

« SALONUL COLECTIILOR DE MODA »

- un eveniment de excepție organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Argeş-


"SALONUL COLECțIILOR DE MODÃ" a fost un eveniment organizat în premierã de Asociația Oamenilor de Afaceri Argeş, care s-a desfãşurat în incinta Bibliotecii Județene „ Dinicu Golescu". În cadrul acestuia, au participat majoritatea caselor de modã din județ, precum şi firme de aranjamente florale, coafuri, încãlțãminte, etc. Deschiderea a fost fãcutã de oficialitãți locale: preşedintele consiliului director, Cornel Penescu, preşedintele executiv al AOA, Dan Ionescu, alãturi de preşedintele Consiliului Județean Argeş- d-nul Constantin Nicolescu şi, bineînțeles, directorul Bibliotecii Județene, Mihai Sachelarie. Preț de o orã, frumoasele de la agenția Charisma, alãturi de bãieți, au încântat privirile publicului, prezentând creațiile caselor de modã participante: Alcadibo-Stella Lucici, Liz, Miss 2 Fashion, Estelle şi singurul magazin de blãnuri veritabile din oraşul nostru, Daria Top Style. Majoritatea modelelor care au prezentat rochiile au fost coafate chiar înainte într-unul dintre standuri de cãtre Salonul „Simona Style".

Astfel, în câteva minute holul bibliotecii a devenit neîncãpãtor pentru persoanele care au dorit sã asiste la excepționala paradã de modã.

Interesant de admirat a fost şi standul firmei „ Catali Shoes", unul dintre cei mai mari producãtori de încãlțãminte din județul Argeş, astfel, pe bunã dreptate sloganul acestora fiind „ arta de a merge".

Nichi- Cristina Nichita, a încântat privirile vizitatorilor prin minunate costume de damã, paltoane, dar şi multe alte creații vestimentare de excepție.

De asemenea, în cadrul „ Salonului Colecțiilor de Modã" a fost prezent şi magazinul „Noblesse" constituit din Cavaliere şi Senso, fiind în centrul atenției domnilor, dar şi a doamnelor care doreau sã le ofere soților cadouri, constând în cãmãşi, cravate, pantaloni, bluze şi multe altele.

„Deco Mariage", prin decorațiunile cu baloane, dar şi Florãriile Ikebana şi Thea Decor prin minunatele aranjamente florale ce au avut ca temã sãrbãtorile de iarnã, au contribuit la crearea unui ambient deosebit..

De asemenea, tot în cadrul salonului, s-au realizat de cãtre „ Simona Style" demonstrații de coafurã şi manichiurã, doamnele fiind de-a dreptul încântate.

Supertombola cu premii a fost aşteptatã cu foarte mult interes de cãtre toți aceia care au completat taloane de participare ce se puteau gãsi în „ Orizont Economic Argeşean", sãptãmânal al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeş. Astfel, 14 premii au fost înmânate de cãtre participanți câştigãtorilor, acestea constând în: rochii de ocazie, bluze, costume de damã, cizme, aranjamente florale, parfumuri şi, bineînțeles coafuri speciale pentru seara de Revelion.

Participanților li s-au înmânat diplome de participare, aceştia fiind aşteptați şi la urmãtoarele ediții ale „ Salonului Colecțiilor de Modã" .

Panã atunci, însã, Asociația Oamenilor de Afaceri are pregãtite şi alte evenimente de excepție, unul dintre acestea fiind „ Salonul Mireselor Argeşene" ce va avea loc în luna mai, anul viitor.

 

 

Data de inceput: 2006-11-23 
Data finala: 2006-11-26 
Domeniu: Alimentatie 
Tara: Romania 
Judet: Arges 
Locatie: Biblioteca Judeteana "Dinicu Golescu"

 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA