Salonul mireselor argesene 2007

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

SALONUL MIRESELOR ARGESENE- Ed a-II-a

- un eveniment de excepție organizat de Asociația Oamenilor de Afaceri Argeş-

 

SALONUL MIRESELOR ARGEªENE, o manifestare ajunsã la a-II-a ediție, ce s-a desfãşurat în incinta Bibliotecii Județene „ Dinicu Golescu", în perioada 15-18 martie.

Manifestarea a venit în sprijinul firmelor specializate în organizarea de evenimente festive şi al publicului larg, deopotrivã.

În cadrul Salonului, au participat majoritatea caselor de modã piteştene şi nu numai, precum şi florãrii, cofetãrii, firme specializate în organizarea de astfel de evenimente festive, agenții de turism şi saloane de coafurã.

Festivitatea de deschidere a fost precedatã de „ Caravana Mireselor", superbele modele ale Agenției Charisma, coafate de stilistele de la salonul „ Pink" fiind, preț de mai bine de o orã, mirese sau domnişoare de onoare. Lor li s-au alãturat, desigur, ginerii şi cavalerii de onoare şi, împreunã, au participat la „ Caravana Mireselor" ce s-a desfãşurat pe traseul bld. Eroilor-str. Egalitãții-Piața Republicii (fostã V. Milea)- str Victoriei- Biblioteca Județeanã.

Maşinile în care au defilat au fost unele de lux: un superb Volkswagen EOS (Euro Tehno Group) decapotabil, maşinile de epocã de la Ice Club şi o superbã limuzinã.

Rochiile şi coafurile deosebite au atras atenția trecãtorilor dar şi a celor care voiau sã afle ultimele tendințe în materie de nunți. Astfel, în câteva minute, spațiul din fața Bibliotecii devenise neîncãpãtor pentru persoanele care voiau sã asiste la eveniment.

La deschiderea oficialã au luat parte Preşedintele Consiliului Director, dl Cornel Penescu alãturi de dl director al AOA, Marian Nãstase, dl director al bibliotecii județene, Mihai Sachelarie. De asemenea şi dl Aurel Stoian, Comisar ªef la Garda Financiarã a ținut sã fie prezent la deschidere.

Sute de persoane au cãlcat pragul Bibliotecii Județene în cele 4 zile cât a fost deschisã expoziția, cea de-a doua ediția a „ Salonului Mireselor Argeşene" bucurându-se de mult mai mulți vizitatori decât anul trecut.

Minunatele rochii de mireasã, lucrate manual, ale caselor de modã: Alb şi Negru, Monica Darie, Miss 2 Fashion, Estelle, Inno Fashion, Liz le-au lãsat cu gura cãscatã pe viitoarele mirese, cãrora le-a fost extrem de greu sã se decidã în privința cãrei rochii sã opteze. Nici viitorilor miri nu le-a fost atât de uşor, superbele costume de bãrbați, cãmãşi şi cravate oferite de Alb şi Negru, Adam, fiind sorbite din ochi de fiecare dintre ei.

De asemenea, firmele Deco Mariage, Dream Bride, Digital Image Studio şi Special Moments s-au întrecut în a-şi prezenta ofertele lor în organizarea de evenimente festive. Astfel, viitorii miri îşi puteau lãsa o mare parte din „grijile" aferente organizãrii unei nunți pe seama acestora: invitații de nuntã, decorațiuni cu baloane, focuri de artificii, lansãri de porumbei, fotografii şi înregistrãri video, huse de scaune, închirieri de limuzine, trãsuri, etc.

Florãriile Ikebana şi Bliss au încântat privirile vizitatorilor, care au admirat îndelung minunatele buchete de mireasã, lumânãri şi aranjamente florale realizate de acestea pentru petrecerea mirilor.

„ Dulceața" evenimentului au reprezentat-o, fãrã doar şi poate, torturile şi prãjiturile Cofetãriei Muntenia dar şi ofertele dulci de la Tãrâmul Ciocolatei, cele mai interesante fiind bomboanele de ciocolatã belgianã învelite în foițã de aur sau argint, comestibile.

Nu a putut lipsi de la acest eveniment de excepție nici Agenția de Turism Muntenia, care şi-a prezentat ofertele foarte avantajoase pentru petrecerea unei luni de miere de neuitat, atât în țarã cât şi în strãinãtate.

Salonul de coafurã „Pink" a realizat demonstrații de coafurã, doamnele fiind de-a dreptul încântate.

Pe tot parcursul „ Salonului Mireselor Argeşene" douã modele, îmbrãcate în rochii de mireasã, ale agenției Charisma au defilat în superbul EOS, invitând trecãtorii, într-un mod foarte special, sã viziteze salonul expozițional.

Supertombola cu premii a fost aşteptatã cu foarte mult interes de cãtre toți aceia care au completat taloane de participare, ce se puteau gãsi în „ Orizont Economic Argeşean", sãptãmânal al Asociației Oamenilor de Afaceri Argeş, dar şi în pliante.

Astfel, 14 premii au fost înmânate de cãtre participanți câştigãtorilor, acestea constând în: rochii de mireasã, rochii de searã, voaluri şi coronițe pentru mirese, cãmãşi şi cravate, albume şi şedințe foto, aranjamente florale, cele mai interesante premii considerate de vizitatori fiind: un autoturism Volkswagen la dispoziția mirilor în ziua nunții şi o noapte de cazare la Hotel Muntenia.

Participanților li s-au înmânat diplome de participare, aceştia fiind aşteptați şi la urmãtoarele ediții ale „ Salonului Mireselor Argeşene".

Pânã atunci însã, Asociația Oamenilor de Afaceri Argeş are pregãtite şi alte evenimente de excepție, unul dintre acestea fiind al -II-lea „ Salon al Colecțiilor de Modã" ce-şi va deschide porțile foarte curând


Data de inceput: 2007-03-15
Data finala: 2007-03-18
Domeniu: Moda, confectii, incaltaminte
Tara: Romania
Judet: Arges
Locatie: Biblioteca Judeteana
Materiale prezentare:
INVITATIE SALON MIR AG.pdf
adeziune SAL MIR AG.pdf


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA