Deschidere curs Lucrator in comert - Proiect F.A.R.M.E.C. Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Incepând cu luna ianuarie 2015, continua sesiunea de cursuri organizate in cadrul proiectului FARMEC. Astfel, in urma cursului de limba engleza ce s-a desfasurat la finele anului trecut, anul 2015 a debutat cu inceperea cursului de calificare „Lucrator în Comert”.

 Primul curs de „Lucrator in Comert” se desfasoara in perioada 13 ianuarie 2015 – 06 aprilie 2015. Pentru acest curs s-au inscris 28 de persoane, care beneficiaza atat de pregatire teoretică, cat si de ore de pregatire practica.

Obiectivul principal al cursului este acela de a asigura cunostintele necesare comercializarii produselor, metode de persuasiune, maniera de captare a interesului clientilor, modalitati de vanzare si de comunicare, precum si verificarea stocurilor cu vanzarile, crearea mediului ambiental necesar vanzarii, incasarea contravalorii marfii.

Printre competentele pe care participantele la acest curs le vor dobandi putem enumera: comunicare si numeratie, utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei, dezvoltarea personala si lucrul in echipa, igiena si securitatea muncii, organizarea locului de munca, pregatirea pentru integrarea la locul de munca, satisfacerea cerintelor clientilor, comunicarea profesionala, asigurarea calitatii serviciului, protectia consumatorului, calcule economice specifice aprovizionarii si destributiei marfurilor, organizarea activitatii comerciale, sortarea, depozitarea, pregatirea marfurilor pentru distributie, administrarea ambalajelor si marfurilor alimentare si nealimentare, aprovizionarea cu marfuri alimentare si nealimentare a magazinului.

Mai jos va prezentam cateva imagini de la deschiderea cursului „Lucrator in Comert”, ce a avut loc in data de 13 ianuarie:  

 

 

 

 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA