Deschidere curs Lucrator in alimentatie - Proiect F.A.R.M.E.C. Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

F.A.R.M.E.C. – Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera POSDRU/144/6.3/S/128920 

Deschidere curs Lucrator in alimentatie

- februarie 2015 -

In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Luna februarie continua cu derularea seriei de cursuri organizate de catre Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, in cadrul Proiectului F.A.R.M.E.C.

Astfel, a avut loc deschiderea cursului de Lucrator in alimentatie, curs de calificare nivel I.

Obiectivul acestui curs este acela ca lucratorul in alimentatie sa asigure servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, insa obiectivul maximal este ca prin calitatea serviciilor oferite sa convinga consumatorul sa revina in unitate.  Acesta serveste la cererea consumatorilor preparate culinare, bauturi si alte produse.

Printre competentele dobandite de catre cursante putem enumera: comunicare si numeratie; utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei; comunicare in limba moderna; dezvoltarea personala; igiena si securitatea muncii; organizarea locului de munca; pregatirea pentru integrarea la locul de munca; tranzitia de la scoala la locul de munca; satisfacerea cerintelor clientilor; potentialul turistic; baza tehnico-materiala in turism si alimentatie publica; calitatea produselor si serviciilor in unitatile de alimentatie publica; pregatirea materiilor prime; obtinerea preparatelor cu grad redus de complexitate; pregatirea salii de servire; servirea in unitati de alimentatie.

Mai jos va prezentam cateva imagini de la deschiderea cursului „Lucrator in alimentatie”, ce a avut loc in luna februarie 2015:   
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA