Deschidere curs Contabilitate - Proiect F.A.R.M.E.C. Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

F.A.R.M.E.C. – Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera POSDRU/144/6.3/S/128920

Deschidere curs Contabilitate

- februarie 2015 -

In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Continuam seria cursurilor organizate de catre AOA Arges in cadrul Proiectului FARMEC - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera. Astfel, la data de 09 februarie a avut loc deschiderea cursului  „Contabilitate”, la care participa un numar de 28 de cursante.

Cursul se va desfasura pana la data de 11 martie 2015, iar participantele vor beneficia de pregatire practica si teoretica, prin care vor intelege cum se tine evidenta contabila, cum se interpreteaza corect legislatia aplicabila, cum se deduc corect cheltuielile, cum se completeaza si cand se depun declaratiile fiscale.

Printre competentele pe care participantele la curs le vor dobandi se numara: reglementari contabile din Romania; utilizarea si organizarea contabilitatii in partidia simpla; evidenta documentelor folosite in contabilitate; contabilitatea salariilor; evidenta contabila a operatiunilor cu marfuri; intocmirea, arhivarea si pastrarea documentelor financiar-contabile; inregistrarea veniturilor si a cheltuielilor; calculul venitului net si impozitarea; stabilirea platilor anticipate de impozit; registre obligatorii; taxa pe valoarea adaugata; utilizatorii caselor de marcat; decizie documente; contributiile obligatorii pentru PFA.

Mai jos va prezentam cateva imagini atat de la deschiderea cursului de contabilitate, cat si de la orele desfasurate ulterior: 

 

 

 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA