Examen final curs Lucrator in alimentatie - Proiect F.A.R.M.E.C. â Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

F.A.R.M.E.C. – Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera POSDRU/144/6.3/S/128920

Examen curs Lucrator in alimentatie

- iunie 2015 -

 In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Pana in prezent, proiectul si-a indeplinit obiectivele si a urmat indeaproape etapele necesare bunei implementari a activitatilor acestuia. Astfel s-au finalizat cu succes cursuri de specializare (comunicare in limba engleza, contabil) si cursuri de calificare (lucrator in comert, lucrator in alimentatie).

La inceputul lunii iunie 2015  a avut loc examenul cursului de lucrator in alimentatie. In cadrul acestui curs au fost inscrise 28 de femei apartinand grupului tinta. Dintre acestea, au fost 25 de persoane care au absolvit cursul, ele participand atat la ore de pregatire teoretica, cat si ore de pregatire practica.

Printre competentele dobandite de catre cursante reamintim: comunicare si numeratie; utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei; comunicare in limba moderna; dezvoltarea personala; igiena si securitatea muncii; organizarea locului de munca; pregatirea pentru integrarea la locul de munca; tranzitia de la scoala la locul de munca; satisfacerea cerintelor clientilor; potentialul turistic; baza tehnico-materiala in turism si alimentatie publica; calitatea produselor si serviciilor in unitatile de alimentatie publica; pregatirea materiilor prime; obtinerea preparatelor cu grad redus de complexitate; pregatirea salii de servire; servirea in unitati de alimentatie.

Mai jos va prezentam cateva imagini de la examenul cursului de „Lucrator in alimentatie”, ce a avut loc in luna iunie 2015:  

 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA