Deschidere curs Lucrator in comert - iulie 2015 - Proiect F.A.R.M.E.C.

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Deschidere curs Lucrator in comert

- iulie 2015 -

 In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Pana in prezent, cursurile s-au desfasurat intr-un mod benefic atat pentru cursante, cat si pentru obiectivele proiectului. Participantele la cursuri au beneficiat atat de informatii teoretice, cat si de pregatire practica, specifice programului de formare profesionala la care s-au inscris.

In luna iulie 2015 a avut loc inceperea unui nou curs de „Lucrator in comert”, la care s-au inscris 20 de persoane. In cadrul acestei deschideri, participantele au fost informate cu privire la modul de desfasurare al cursului, la programul acestuia si, de asemenea, au primit mape de prezentare a proiectului.

Reamintim obiectivul acestui curs, si anume, acela de a asigura cunostintele necesare comercializarii produselor, metodele de persuasiune, maniera de captare a interesului clientilor, modalitatile de vanzare si de comunicare, precum si verificarea stocurilor cu vanzarile, crearea mediului ambiental necesar vanzarii, incasarea contravalorii marfii.

Printre competentele dobandite de catre cursante putem enumera: comunicare si numeratie; utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei; comunicare in limba moderna; dezvoltarea personala; igiena si securitatea muncii; organizarea locului de munca; pregatirea pentru integrarea la locul de munca; tranzitia de la scoala la locul de munca; satisfacerea cerintelor clientilor; comunicarea profesionala; asigurarea calitatii serviciului; protectia consumatorului; calcule economice specifice aprovizionarii si distributiei marfurilor; organizarea activitatii comerciale; sortarea, depozitarea, pregatirea marfurilor pentru distributie; administrarea ambalajelor si marfurilor alimentare si nealimentare; aprovizionarea cu marfuri alimentare si nealimentare a magazinului.

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA