Deschidere curs Baby Sitter II - august 2015 - Proiect F.A.R.M.E.C.

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 


Deschidere curs Baby Sitter II

- august 2015 - 

In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Pana in prezent, cursurile s-au desfasurat intr-un mod benefic atat pentru cursante, cat si pentru obiectivele proiectului. Participantele la cursuri au beneficiat atat de informatii teoretice, cat si de pregatire practica, specifice programului de formare profesionala la care s-au inscris.

In luna august a avut loc deschiderea celui de-al doilea curs „Baby Sitter”, la care au participat 27 de cursante.

Reamintim obiectivul acestui curs, si anume, acela de a asigura cunostintele necesare unei bone pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii si ingrijire si supraveghere a copilului cu accent pe siguranta, sanatate, alimentatie si acordarea primului ajutor.

Competentele dobandite de catre cursante in urma participarii la cursul de „Baby Sitter” sunt reprezentate de: comunicarea la locul de munca; aplicarea NPM si PSI; asigurarea conditiilor igienico-sanitare; asigurarea perfectionarii profesionale; completarea fisei de ingrijiri a persoanei asistate; gestionarea resurselor alocate; planificarea activitatii zilnice; acordarea ingrijirilor igienice pentru copilul asistat; acordarea primului ajutor copilului asistat; asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor; formarea/dezvoltarea deprinderilor la copilul asistat; mobilizarea si transportul copilului asistat; respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale; supravegherea starii de sanatate a copilului.


 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA