Deschidere curs Manager de proiect - septembrie 2015 - Proiect F.A.R.M.E.C.

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Deschidere curs Manager de proiect

- septembrie 2015 -

 In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Pana in prezent, cursurile s-au desfasurat intr-un mod benefic atat pentru cursante, cat si pentru obiectivele proiectului. Participantele la cursuri au beneficiat atat de informatii teoretice, cat si de pregatire practica, specifice programului de formare profesionala la care s-au inscris.

Prin urmare, pana in luna septembrie au fost derulate cu succes cursuri de calificare („Lucrator in comert”, „Baby Sitter”, „Lucrator in alimentatie”) si cursuri de specializare („Comunicare in limba engleza”, „Contabilitate”), urmand a se desfasura si cursurile de specializare: „Manager de proiect” si „Inspector resurse umane”.

Astfel, pe data de 14 septembrie 2015, a avut loc deschiderea cursului „Manager de proiect”, la care au fost inscrise 28 de persoane apartinand grupului tinta al proiectului.

Mentionam ca obiectivul principal al acestui curs este acela ca, la finalul cursului, participantii sa fie capabili sa identifice tipul si etapele planificarii muncii, astfel incat sa optimizeze procesele de luare a deciziilor, rezolvare a problemelor si gestionare a timpului. Vor putea sa implementeze practicile eficiente de leadership si motivatie in gestionarea relatiilor.

Printre competentele dobandite de catre cursante se numara: definirea scopului proiectului; stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului; planificarea activitatilor si jaloanelor proiectelor; gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect; realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect; managementul riscurilor si precizarea actiunilor de risc-control pentru oameni, proprietati si mediu; managementul echipei de proiect – orientarea muncii echipei si indivizilor pentru realizarea obiectivelor organizationale; managementul comunicarii in cadrul proiectului; managementul calitatii proiectului. 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA