Deschidere curs Inspector Resurse Umane - septembrie 2015 - Proiect F.A.R.M.E.C.

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Deschidere curs Inspector Resurse Umane

- septembrie 2015 -

 In perioada 01.05.2014 – 31.10.2015 ADAF - Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin deruleaza in parteneriat cu SC DAVO STAR IMPEX S.R.L,  AOA AG - Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, SIVECO ROMANIA si  ILEIAKO CPP ANGELOS TSIKAS (Grecia) proiectul POSDRU F.A.R.M.E.C. - Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutie in Cariera.

Pana in prezent, cursurile s-au desfasurat intr-un mod benefic atat pentru cursante, cat si pentru obiectivele proiectului. Participantele la cursuri au beneficiat atat de informatii teoretice, cat si de pregatire practica, specifice programului de formare profesionala la care s-au inscris.

Pe data de 16 septembrie 2015, a avut loc deschiderea cursului „Inspector Resurse Umane”, la care au fost inscrise 28 de persoane apartinand grupului tinta al proiectului.

Obiectivul principal al acestui curs este acela ca ofera posibilitatea dobandirii de cunostinte  necesare si abilitati de gestionare a resurselor umane, prin implicarea directa in procesul prin care organizatia isi recruteaza, angajeaza, deruleaza si inceteaza raporturile de munca cu salariatii.

Printre competentele dobandite de catre cursante se numara: inregistrarea si gestionarea REVISAL-ului; intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului; organizarea recrutarii si selectiei personalului; intocmirea dosarului de pensionare: conditii de acordare a pensiei de limita de varsta, a pensiei anticipate, a pensiei de invaliditate; indemnizatia de somaj; indemnizatia de crestere copil; concedii si indemnizatii pentru incapacitate temporara de munca; intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat; calcularea salariilor realizate de catre fiecare persoana; calcularea obligatiilor organizatiei fata de bugetul de stat; calcularea concediilor medicale si a dosarelor recuperare creante CASS; intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la bugetul de stat si CASS. 

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA