Diseminare Proiect FARMEC in cadrul diverselor evenimente din judetul Arges

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Diseminare Proiect FARMEC in cadrul diverselor evenimente

din judetul Arges

- in cadrul activitatii A3 „Informare si promovare proiect” -

In cadrul Proiectului „FARMEC – Femei Asistate pentru Reusita pe Piata Muncii si Evolutia in Cariera”, activitatea de informare si promovare a proiectului (pentru Partenerul P3 – Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges) s-a derulat cu succes pe toata perioada acestuia. Au fost concepute materiale de promovare; au fost realizate fotografii de la cursurile, examenele si evenimentele organizate in cadrul diverselor activitati ale proiectului; au fost realizate articole, materiale publicate in ziarul editat de catre AOA Arges; au fost concepute si distribuite diplome in randul absolventelor de la cursurile derulate.

De asemenea, o activitate importanta a fost reprezentata de catre participarea si diseminarea proiectului FARMEC in cadrul diverselor evenimente organizate de diverse institutii din judetul Arges. Printre aceste participari, amintim:

v  „Ziua Economistului” – eveniment organizat in data de 21.11.2014, la Universitatea din Pitesti.

v  „Gala AOA AG” -  eveniment organizat in data de 11.12.2015, la Hotel Ramada din Pitesti.

v  „Targ de job-uri” - eveniment organizat in data de 31.03.2015, la Universitatea din Pitesti.

v  „Comunicare. Preventie. Profesionalism” – eveniment organizat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca Arges in parteneriat cu Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, in data de 22.06.2015.

v  „Bursa Locurilor de Munca” – eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie Arges, in data de 23.06.2015.

v  „Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi” – eveniment organizat in data de 25.09.2015, la Casa Cartii, in Pitesti.

v  „Conferinta de Inchidere a proiectului CreÅterea calitÄÅ£ii resurselor umane din zonele rurale Åi facilitarea accesului la ocupare în domenii non agricole - RURAL-FORMA” – eveniment organizat in data de 29.09.2015, la Hotel Ramada din Pitesti.

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA