APDRP: Baza de date cu preturi de referinta pentru investitiile prin masurile PNDR 2014-2020

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a demarat procedura de intocmire a Bazei de Date cu Preturi de Referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate, care pot fi achizitionate prin masurile de investitii aferente Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Prin aceasta, APDRP faciliteaza accesul solicitantilor de fonduri europene la informatii, in acelasi timp, simplificand procedura de achizitie. Astfel, elementele care se vor regasi in aceasta Baza de date, vor putea fi achizitionate de catre beneficiarii PNDR 2020, in mod direct, fara a mai parcurge nicio alta procedura de achizitie.

Preturile de referinta vor fi centralizate in Baza de date care se completeaza cu informatiile comunicate de catre furnizorii de masini, utilaje si echipamente, in conformitate cu

ANUNTUL in atentia producatorilor/ importatorilor/ distribuitorilor de masini, utilaje si echipamente specializate.

 

Pentru inscrierea in Baza de date, APDRP pune la dispozitia tuturor furnizorilor de masini, utilaje si echipamente specializate, formularele tip care trebuie completate si transmise pe adresa de e-mail bazapreturi@apdrp.ro, respectiv:

·         SOLICITARE predefinita

·         TABEL cu oferta de preturi de referinta     

Baza de date a preturilor de referinta este structurata in functie de urmatoarelecriterii: cod CPV, marca, model, dotari standard si pret exprimat in Euro, fara TVA. Identitatea furnizorului de date ramane confidentiala.

Formulare tip trebuie completate, avand in vedere urmatoarele:

·         Solicitarea de inscriere in baza de date, completata cu toate datele, semnata, datata si stampilata de reprezentantul legal, se transmite in format .pdf.

·         Documentul care atesta calitatea de partener/ importator/ distribuitor autorizat al producatorului, se transmite in format .pdf.

·         Anexa cu oferta de preturi valabile pentru Romania, respectiv Tabelul cu preturi de referinta, se transmite in format editabil (excel sau word).

Veridicitatea nivelurilor preturilor transmise se va demonstra cu lista oficiala de preturi, valabila pentru Romania, a producatorilor/ importatorilor/ distribuitorilor. in cazul importatorilor/ distribuitorilor, este recomandabil ca lista sa fie asumata si de producator.

APDRP isi rezerva dreptul de a efectua verificari suplimentare privind preturile prezentate si de a introduce in baza de date preturile care, in urma verificarilor, pot fi mai mici decat cele prezentate initial de ofertant.

Sursa: APDRP

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA