BRIT Motor AG: rezultate exceptionale in primul semestru al anului 2016

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Primul semestru al anului 2016 s-a incheiat cu rezultate exceptionale pentru BRIT Motor AG, cifra de afaceri inregistrata in aceasta perioada fiind de 20.8 milioane lei, cu 88 unitati livrate. Aceste rezultate vin dupa un alt an foarte bun - 2015, cand cresterea cifrei de afaceri a fost de 124% fata de 2014, depasind 40 milioane lei. 

 

"In Romania este un moment extrem de favorabil pietei auto in general, dupa multi ani de scaderi si turbulente. Atat cresterea economica anuntata, perspectiva economica buna, cat si nivelul mic al dobanzilor la contractele de leasing, au condus la o crestere fara precedent in ultimul an al segmentului premium. BRIT Motor AG va ramane o companie foarte activa in aceasta piata, atat in ceea ce priveste vanzarile de autoturisme premium noi, cat si activitatea de service. Pentru 2016 am bugetat o cifra de afaceri de 52 milioane lei si suntem optimisti ca aceasta cifra poate sa fie chiar depasita ”, a declarat Adrian Prodanel, Director General BRIT Motor AG.


“In luna februarie 2016, BRIT Motor AG, Dealer si Service Autorizat Jaguar Land Rover, a implementat Customer Experience Program - o platforma online prin intermediul careia clientii participa activ la programul de evaluare a gradului de satisfactie. In cele cinci luni de la implementarea acestui program, BRIT Motor AG a primit exclusiv calificative “Gold Star”, respectiv o evaluare maxima a satisfactiei clientilor, atat in ceea ce priveste activitatea de vanzari, cat si activitatea de service”, a adaugat Adrian Prodanel, Director General BRIT Motor AG.  

 

“Dedicarea noastra se concretizeaza in utilizarea de piese originale Jaguar Land Rover, montate de tehnicieni specializati, care va asigura increderea ca autoturismul dumneavoastra este intotdeauna in stare perfecta de functionare. Fiecare model poate fi echipat cu o gama diversificata de accesorii originale Jaguar sau Land Rover, pentru un plus de personalitate, confort, performante inalte, manevrabilitate si design emblematic”, a adaugat Dan Ghiold, Director de Service BRIT Motor AG. 

 

In perioada 2015 - 2016 BRIT Motor AG Pitesti a prezentat pietei locale 5 modele noi Jaguar si Land Rover: Jaguar XE, Jaguar XF, Jaguar F-PACE, Discovery Sport si Range Rover Evoque. Noul F-PACE - primul crossover Jaguar de inalta performanta a fost lansat in luna aprilie 2016 la showroom-ul BRIT Motor AG din Pitesti, in cadrul unui eveniment exclusivist. De asemenea, anul 2016 va fi marcat de lansarea primului SUV de lux decapotabil - Range Rover Evoque Convertible. Noul model combina designul indraznet si rafinamentul modelului Range Rover Evoque cu cele mai performante sisteme tehnologice, pentru a crea un autoturism decapotabil fara compromisuri, adaptat specificului fiecarui anotimp.

 

 “Jaguar inseamna design seducator, performanta sport si excelenta in inginerie, iar Land Rover este definitia tehnologiei 4x4, luxului, confortului, rafinamentului si manevrabilitatii. Toate acestea sunt dublate de servicii post - vanzare la standarde de profesionalism Jaguar Land Rover: 3 ani garantie integrala pentru toata gama de modele sau 5 ani garantie integrala pentru modelele Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport si Jaguar XE, programe speciale de Service - Land Rover Loyalty Experience si Jaguar Refresh Performance”, a declarat Ionut Benga, Director de Vanzari BRIT Motor AG. BRIT Motor AG, Dealer si Service Autorizat Jaguar Land Rover, si-a inceput oficial activitatea in anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service - spare parts) in suprafata de 3.100 mp. include un showroom auto, un service mixt (mecanica, tinichigerie, vopsitorie), spatiu pentru prezentarea modelelor si comercializarea pieselor de schimb si a accesoriilor originale Jaguar Land Rover, precum si o zona dedicata autoturismelor rulate. Complexul auto este unul dintre cele mai mari si mai moderne din tara, avand o pozitionare excelenta cu acces direct la autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

 

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover in Pitesti, este un important jucator pe piata auto premium din Romania, rezultatele inregistrate atat in 2015, cat si in prima jumatate a anului 2016, clasand aceasta companie pe locul intai in ceea ce priveste vanzarile de autoturisme noi in afara Bucurestiului, in reteaua de dealeri Jaguar Land Rover.

 

 

 

BRIT Motor AG

Dealer si Service Autorizat Jaguar Land Rover

Pitesti, DN 65B, nr.11, jud. Arges

www.jaguar-britmotorag.ro

www.landrover-britmotorag.ro


Olimpia Oancea

Director Marketing 

0733.733.322

olimpia.oancea@britmotorag.ro
 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA