Info AOA

Joi 16.07.2020 a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges.

  mai mult ››

In data de 10 noiembrie 2017, din initiativa Consiliului Director al Asociatiei Oamenilor de Afaceri Arges a avut loc o Sedinta de lucru cu oficialitati ale judetul Arges, din partea carora au participat:

- Presedintele Consiliului Judetean – Dan Manu;

- Prefectul Judetului Arges – Emilian Dragnea;

- Viceprimar Pitesti – Laurentiu Zidaru;

- Parlamentari PSD – Senatorii: Serban Valeca, Cristina Stocheci, Gheorghe Marin si Deputatii: Mircea Draghici, Simona Bucura Oprescu, Radu Vasilica, Catalin Radulescu, Nicolae Velcea, Nicolae Georgescu;

- Parlamentar USR: Ionut Mosteanu, impreuna cu Claudiu Nasui, deputat din alt colegiu;

- Parlamentar PNL: Danut Bica.

  mai mult ››

Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges organizeaza in perioada imediat urmatoare urmatoarele cursuri de specializare acreditate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (Certificatele de Absolvire au recunoastere Nationala si Europeana):

 

  mai mult ››
In urma analizelor economice efectuate de Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges, va informam ca s-a publicat Raportul Global al Competitivitatii 2016 - 2017 realizat de World Economic Forum.

  mai mult ››
  mai mult ››

Primul semestru al acestui an s-a incheiat cu rezultate exceptionale pentru BRIT Motor AG, Dealer si Service Autorizat Jaguar Land Rover in Pitesti. Cifra de afaceri inregistrata in aceasta perioada a fost de 20.8 milioane lei, cu 88 unitati livrate.
  mai mult ››
Care sunt actiunile sprijinite in cadrul axei prioritare/prioritatii de investitii? Investitiile eligibile pentru co-finantare prin acest program includ: Construirea, modernizarea, extinderea spatiului de productie/prestare servicii; Dotarea cu active corporale, necorporale, inc   mai mult ››
Agentia de marketing Creative Ideaslanseaza competitia „Strategic Restart”, dedicata tuturor persoanelor care doresc sa inceapa un business, precum si antreprenorilorcare au nevoie de un restart pentru business-ul lor.   mai mult ››
Cresterea economica a Romaniei ar urma sa atinga un varf de 4,2% in 2016, gratie cresterilor salariale puternice sirelaxarii fiscale, in timp ce in 2017 se va modera usor la 3,7% , arata previziunile economice de iarna publicate de Comisia Europeana.   mai mult ››
S-au publicat centralizatoarele intrebarilor si raspunsurilor formulate ca urmare a consultarilor publice privind Ghidurile solicitantului pentru Prioritatile de investitii 2.1.A – Microintreprinderi, 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural si 3.1 A – Cladiri rezidentiale.   mai mult ››
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, prin Directia Dezvoltare si Comunicare, a editat Catalogul surselor de finantare nerambursabila pentru luna ianuarie 2016.   mai mult ››

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a demarat procedura de intocmire a Bazei de Date cu Preturi de Referinta pentru masini, utilaje si echipamente specializate, care pot fi achizitionate prin masurile de investitii aferente Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020)

  mai mult ››

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, prin Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, a editat Catalogul surselor de finanţare nerambursabilă pentru luna aprilie 2014.

  mai mult ››

Intr-o dezbatere publica la care au participat atat ministrul Fondurilor Europene,Eugen Teodorovici, cat si primari ai marilor orase din tara, reprezentantul MFE a explicat mecanismul menit sa previna riscul pierderii unui intreg an, 2014, din punct de vedere al atragerii finantarilor UE.

  mai mult ››

Cea de a doua versiune actualizată a Acordului de Parteneriat 2014-2020 a fost publicată martie a.c., pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, www.fonduri-ue.ro, în scopul consultării publice cu partenerii de dialog. Reamintim că prima versiune a acestui Acordului de Parteneriat a fost publicată la începutul lunii februarie 2014.

  mai mult ››

Organismul Intermediar Elvetian pentru administrarea Fondului Tematic pentru Parteneriate si Experti format KEK-CDC Consultants, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Fundatia pentru Parteneriat anunta lansarea celei de-a doua runde a Schemei de grant pentru Parteneriate.

  mai mult ››

Programul de finantare “Eficienta energetica” RO05 isi propune o crestere a eficientei energetice in domeniul industrial, in special in industriile cu un grad ridicat de poluare si consum energetic.

  mai mult ››

Cum ne-am pregatit pentru sesiunea de programare 2014 – 2020. Viitorul Fondurilor Europene in Romania

  mai mult ››

Curtea Constitutionala a decis ca Legea descentralizarii, pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament in luna noiembrie, este neconstitutionala.

  mai mult ››

Constructia centrului spa va incepe in acest an si va fi incheiata in 2015. Proiectul, in valoare de 42,8 milioane de lei, din care 20,1 milioane reprezinta finantarea nerambursabila prin POR, va cuprinde mai multe spatii de relaxare, saune, bai de aburi, grota de gheata, piscine, aqua parc, terenuri de squash, solar, sali de fitness, spinning, cardio si aerobic.

  mai mult ››
 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA