TOUR SiM pleaca in calatorie in plina... pandemie!

Micsoreaza fontul  Font normal  Mareste fontul 

Experienta a fost una extrem de reusita si de binevenita dupa lunile de stat in casa prin care am trecut si am sa va povestesc foarte pe scurt. Am plecat dimineata in jurul orei 5 din Pitesti. La granita Romaniei cu Bulgaria a fost totul rapid, nu ne-a intarziat, nici macar cu scurta declaratie necesara la intrarea in tara. Parcursul prin Bulgaria a fost unul rapid si am ajuns la Salonic undeva in jurul pranzului, unde vremea era excelenta si lumea era foarte relaxata la obiectivele turistice. Dupa acest popas ne-am indreptat catre sudul bratului Kassandra al peninsulei Halkidiki, unde am savurat cea mai racoritoare bere de anul acesta, la o taverna pe malul marii (de mentionat ca erau deschise!).

Am observat ca, desi au norme de siguranta foarte bine puse la punct, turistul se simte foarte relaxat si in siguranta in acelasi timp. Tavernele sunt deschise si ai unde servi masa, mai ales ca toate te imbie sa stai pe terasa lor.

Urmatoarea destinatie a fost Thassos, unde ne-am imbarcat pe un ferry cu destul de putine masini, fara stres, controale, politie sau alti factori care ne-ar fi putut “stresa” in vreun fel, iar experienta pe insula a fost una excelenta, atat in hotel, cat si pe strada sau la taverne.

Dupa Thassos am plecat catre Albena intr-un tur de forta, ajungand la un resort de 4 stele Ultra All Inclusive, unde serviciile au fost ireprosabile. Ca masuri de protectie suplimentare aici pot aminti presurile cu dezinfectanti si dispenserele de la intrarea in hotel, servirea la bufet de catre personalul hotelului - foarte bine echipat, din spatele unui plexiglass.

Ultima “escapada” a fost vizita la un hotel de 3 stele All Inclusive foarte bun din Eforie Nord (Steaua de Mare), pe care il vizitam cu mare placere pentru al 4-lea an la rand, fiindca ofera un raport calitate-pret excelent!

Aici experienta a fost ireprosabila si cu nimic sub cea din anii anteriori, ba chiar ne-am simtit mult mai bine la masa, unde servirea se facea in 4 serii de cate 45 minute - la alegere. De asemenea, in hotel se purtau masti, se ofereau dezinfectanti la tot pasul si se facea termoscanare moderna la intrare, iar in restaurant primeai manusi si farfurii infoliate pentru autoservire si tacamuri ambalate individual pentru masa.

Concluzia finala este ca nu am simtit nici o diferenta fata de vacantele din anii anteriori, pentru ca nu te lasa personalul prestator sa simti diferenta, iar masurile luate peste tot sunt “de bun simt”.

Prin urmare, indemn fiecare cititor care isi doreste o vacanta: NU te lasa panicat(a) de stiri si de denumirile de “stare de urgenta/stare de alerta”, pentru ca vacantele tot vacante sunt si tot relaxante au ramas!

Asa ca intra pe www.tourSiM.ro sau www.citybreakieftin.ro si rezerva urmatoarea escapada!”

Text: Andrei Simulescu (TOUR SiM), fotografii: Augustin Lucici

 
 
 
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA
  • POZA